Over ons

Welkom!

Mijn naam is John van Meel en honden zijn mijn passie.

Zelf train ik erg veel met mijn Boxers. Hierom probeer ik ze altijd in topconditie te houden. Het gebruik van DogHumic helpt ze daarbij.

DOGHUMIC is een product dat bestaat uit 100% natuurlijk stoffen, namelijk humuszuur, fulvinezuur en gedistilleerd water. Graag vertel ik je meer over deze stoffen!

Uitleg over de stoffen

Het verhaal achter DogHumic

DogHumic zorgt ervoor dat er een goede darmflora ontstaat en dat schadelijke stoffen, die zich in het lichaam kunnen ophopen, afgevoerd worden waardoor de weerstand en de conditie van de hond verbeterd.

DogHumic is bedoeld voor alle type honden. Van jong tot oud. Heel veel kwalen die zich bij honden voordoen hebben te maken met het achterblijven van afvalstoffen in het lichaam. Ieder dier krijgt onbewust een hoeveelheid stoffen in het lichaam die daar niet thuishoren, denk aan entingen, medische behandelingen en voeding.
Deze afvalstoffen dienen via het lichaam afgevoerd te worden. Gebeurt dit niet, dan nestelen deze stoffen zich in de lichaamscellen en blokkeren/belemmeren op den duur het gehele systeem waardoor er gezondheidsproblemen kunnen ontstaan. Meestal gaat dit zo geleidelijk dat we pas na verloop van tijd merken dat zich problemen gaan voordoen. De ene hond krijgt problemen met de ontlasting, de andere allergieën of andere (huid) problemen. 

DogHumic bevat zowel fulvinezuur als humuszuur. Fulvinezuur ontgift en bevordert de opname van voedingsstoffen, vitamines, mineralen en het verbetert daarnaast ook de natuurlijke afweer en weerstand van de hond. Humuszuur zorgt voor een betere darmflora en het vermindert stress. Net als fulvinezuur zorgt humuszuur ervoor dat voeding, vitamines en mineralen beter door het lichaam worden opgenomen. Mede hierdoor kunnen rode bloedcellen meer zuurstof door het lichaam vervoeren en dit heeft weer een positieve invloed op de algehele conditie en het herstel van blessures en operatieve ingrepen.

Waarom en wanneer DogHumic?

Heeft jouw trouwe viervoeter last van klachten? DogHumic voor honden kan helpen!
Ons speciaal samengestelde voedingssupplement, bestaande uit osmosewater, humuszuur en fulvinezuur, biedt tal van voordelen voor de gezondheid van jouw hond. Hier zijn enkele voorkomende situaties waarin ons supplement een waardevolle aanvulling kan zijn:

Verminderde vachtkwaliteit: Is de vacht van je hond dof, droog of beschadigd en voelt stroef? De vacht is de spiegel van de gezondheid! DogHumic voedt en beschermt de huid en vacht, wat kan resulteren in een glanzende en gezonde vacht.

Gevoelige maag/darmen: Is uw hond gevoelig voor darminfecties of heeft hij/zij spijsverteringsproblemen, DogHumic kan hierbij helpen.
DogHumic heeft een positieve invloed op de darmflora van uw hond en verminderd de kans op darminfecties en bevorderd de darmgezondheid.

Weerstandsproblemen: Heeft je hond regelmatig last van ziekten? DogHumic bevorderd de weerstand van je hond, waardoor ze beter bestand zijn tegen ziekteverwekkers.

Voederconversie: Wil je de voederconversie verbeteren en efficiënter omgaan met voedselkosten?
DogHumic kan de opname van voedingsstoffen verbeteren, wat resulteert in een efficiëntere voeding voor je hond.

Algemene Gezondheid en Vitaliteit: DogHumic is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen en draagt bij aan hun algehele welzijn.

Kostenbesparend: DogHumic is zuinig in gebruik, wat betekent dat je waar krijgt voor je geld terwijl je de gezondheid van je huisdier ondersteunt.

DogHumic is een natuurlijke en effectieve manier om de gezondheid en het welzijn van je hond te bevorderen. Als je een of meer van de bovengenoemde situaties herkent, overweeg dan om DogHumic in je dagelijkse routine op te nemen. Wil je meer informatie over ons product of wil je weten hoe ons voedingssupplement jouw hond kan helpen? Neem gerust contact met ons op voor advies en bestelinformatie.